Free web dir World Shqip Biznes

Human edited web directory focused on World Shqip Biznes. URL submission in World Shqip Biznes web directory is free. This section of web directory is focused on one particular aspect of World, Shqip, Biznes.

See also:
This category in other languages:
 • 100oferta.com - 100oferta.com është platforma e gjithë njoftimeve dhe ofertave FALAS në shqip. Informacion i freskët nga tregu dhe blogje të shumta informative.
 • Alb Mark - Albania Marketing ju informon rreth te rejave me te fundit per vende te lira pune, pasurive te patundeshme, auto market dhe lajmeve me te reja mbi ekonomine vendase.
 • Banjat e Dibres Capa - Qendra e njohur banlerare per sherim me ujera termo-minerale, terapi fizikale dhe rehabilitim. Dy hotelet e mrekullueshme Banjisht dhe Kosovrast.
 • Banka e Shqiperise - Këtu ju do të gjeni informacion për Bankën e Shqipërisë, sistemin bankar, legjislacionin, statistikat dhe njoftimet per shtyp.
 • BKT - Faqja zyrtare e Bankës Kombëtare Tregtare ne Shqiperi
 • Blej.com - Shitore në internet ku ju mundeni të bleni produkte që kryesisht jan në gjuhen shqipe.
 • Botimet Argjiro - Botime shqiptare dhe letersi shqiptare
 • Eagle Mobile - është Operatori me i ri Mobil ne Shqiperi
 • Elektrik Universal - Informata përrreth kësaj firmës dhe shërbimet që i bën.
 • Faqe te Verdha - Ky websitë është një katalog i madhë elektronik me informacione për bizneset kosovare.
 • Instituti i Sigurimeve - Në webfaqen tonë ju mundeni të njoftoheni për shërbimet e sigurimit që i ofron INSIG.
 • Keshillimeligjore - Studio Ligjore - Ne ju tregojme rrugen ligjore - ju zgjidhni se cfare eshte me e mire per ju.
 • Mbreti i Tregut - Blog kreativ per Media dhe Marketing, qe synon te mbledh ne nje vend zoteruesit e bizneseve dhe studenteve qe studiojne administrim biznesi, marketing, komunikim...
 • Njoftime.com - Ne kemi një platformë në të cilën mund të ofrosh apo të kërkosh produkte dhe shërbime të ndryshme.
 • Poste - Telekomunikacion - Online poste edhe telekomukacion ne kosove
 • Rrjeti i biznesit kosovar - Në webfaqe ju do të gjeni informacione të detajuara për biznesin në Kosovë.
 • Shpallje - Postoni dhe shikoni shpallje falas. Shpallje mundësh me vendos pa u regjistruar fare.
 • Sina 98 - Shoqëria Sina98 shpk., specializuar në sektorin e prodhimit të betonit dhe inerteve
 • Tregu - Vendi ku tregu vjen te ju

Help build the largest human-edited directory on the web. Submit a site - Open Directory Project - Become Editor

Copyright © ActiPages - free web directory - www.actipages.net